EXPLICA-HO AMB UN MAPA Crea presentacions en les que cada diapositiva és un mapa dinàmic diferent!
 
FES EL TEU MAPA PERSONALITZAT! Crea amb un clic mapes dinàmics afegeix les localitzacions que vulguis i classificades com vulguis!
 
ELS TEUS MAPES, LES TEVES HISTÒRIES Registra't i explora el món de possibilitats que t'oferim a través de la cartografia
 
 
Benvinguts a l'espai que el projecte IDE menorca posa a la vostra disposició per a què pogueu crear contingut geolocalitzat. Ho podeu fer emprant dues eines diferents: els mapes, i les presentacions. Us animam a que us registreu i ho exploreu com ubicar informació sobre un mapa ajuda a comunicar un missatge

Mapes d'usuari

Crea un visualitzador de mapes molt senzill amb la teva informació. Podràs afegir punts sobre el mapa de fons que escullis i classificar-los. El visualitzador el podràs compartir amb qui vulguis o bé fer-lo pública i accessible per a tothom des d'aquesta pàgina. Comença a crear el teu propi mapa!


Presentam aquí la galeria dels mapes creats i compratits pels usuaris:


...
 

Presentacions amb mapa (històries sobre el mapa)

Explica una idea, una història o un concepte fent servir els mapes com a suport. Amb aquesta eina podràs crear presentacions basades sobre el mapa, en les quals, a cada diapositiva (a més a més d'un mapa dinàmic) hi podràs afegir imatges, vídeos, documents, capes de l'IDE i altres contiguts interactius! Explica'ns una història!


Presentam aquí la galeria de les presentacions creades i compartides pels usuaris.


...
El servei d'informació geogràfica del Consell Insular i SILME es reserven el dret d'eliminar o no publicar aquella informació que pugui considerar-se ofensiva o de mal gust. En cas de mal ús d'aquestes eines ens reservem el dret de bloquejar el compte d'usuari. El Consell Insular o SILME no es fan responsables de la informació que es publica.