EXPLICA-HO AMB UN MAPA Crea presentacions en les quals cada diapositiva és un mapa dinàmic diferent!
 
FES EL TEU MAPA PERSONALITZAT! Crea amb un clic mapes dinàmics, afegeix les localitzacions que vulguis i classificades com vulguis!
 
ELS TEUS MAPES, LES TEVES HISTÒRIES Registra't i explora el món de possibilitats que t'oferim a través de la cartografia.
 
 
Benvinguts a l'espai que el projecte IDE Menorca posa a la vostra disposició perquè pugueu crear el vostre propi contingut geolocalitzat. Ho podeu fer emprant dues eines diferents: els mapes i les presentacions. Us animam a registrar-vos i a explorar: descobrireu que ubicar informació sobre un mapa ajuda a comunicar un missatge.

Mapes d'usuari

Creau un visualitzador de mapes molt senzill amb la vostra informació. Podreu afegir punts sobre el mapa de fons que trieu i classificar-los. Podreu compartir el visualitzador amb qui vulgueu o bé fer-lo públic i accessible per a tothom des d'aquesta pàgina. Comença a crear el teu propi mapa!


Us deixam aquí un manual d'instruccions dels mapes d'usuari en forma de taller.Manual d'instruccions


Galeria dels mapes creats i compartits pels usuaris:


...
 

Presentacions amb mapa (històries sobre el mapa)

Explicau una idea, una història o un concepte fent servir els mapes com a suport. Amb aquesta eina podreu crear presentacions en les quals a cada diapositiva, a més a més d'un mapa dinàmic, hi podreu afegir imatges, vídeos, documents, capes de l'IDE i altres continguts interactius. Explica'ns una història!


Us deixam aquí el manual d'instruccions de les presentacions en forma de taller. Manual d'instruccions


Galeria de les presentacions creades i compartides pels usuaris:


...
El servei d'informació geogràfica del Consell Insular i SILME es reserven el dret d'eliminar o no publicar aquella informació que pugui considerar-se ofensiva o de mal gust. En cas de mal ús d'aquestes eines ens reservem el dret de bloquejar el compte d'usuari. El Consell Insular o SILME no es fan responsables de la informació que es publica.